9 Ağustos 2014 Cumartesi

BB Krem Dosyası

İlk olarak Almanya’da bir dermatolog tarafından keşfedilen ve merhem olarak üretilen BB kremler kısa bir sürede kozmetik dünyasını da ele geçirdi. Hal böyle olunca da tüm ünlü markalar BB krem çıkartmaya başladı. BB kremler cildi renklendirirken aynı zamanda cildi tedavi ediyor, besliyor ve gece çıkartmayı unuttuğunuz zaman da bile cilde zarar vermiyor.
BB kremlere aynı zamanda All In One krem de deniyor. Çünkü kırışık kapatıcı ve giderici, güneş koruyucu, yaşlanmayı geciktirici, sivilce kapatıcı ve iyileştirici, leke giderici, doğal renklendirici, güçlü besleyici ve nemlendirici aynı zamanda da cildi aydınlatıcı etkisi bulunuyor. BB kremleri gün içinde tazelemeniz de gerekmiyor ayrıca akşam temizlemeyi unuttuğunuzda da cildinize zarar vermiyor.
Sadece BB krem kullanarak sivilce, akne izleri, siyah noktalar, güneş ışınlarından kaynaklı cilt lekeleri ya da cilt tonu eşitsizliklerine veda edebilirsiniz. Her yaşta kadının favorisi olmaya aday olan BB kremler, ilk bakışta fondöten gibi görünse de  aslında ince yapılı renkli bir krem. Cildinizi güneş ışınlarından koruyan ve içerisinde en az 25/30 SPF bulunan BB kremler, cildinizi diğer çevresel faktörlerden de bir kalkan gibi koruyor.
Alışılagelmiş gibi cildinizde kalın bir tabaka bırakmayan BB kremler, ayrıca herhangi bir ağırlık hissi de vermiyor. Fondöten almaktan kaçınanlar ya da fondötene önümüzdeki sıcak yaz günlerinde veda etmeyi düşüneneler çekinmeden BB kremlere başlayabilir.  
BB krem konusunda iddialar bu yönde.Son yılların gözdesi olan ve makyajın çoğu işlemini tek bir tüpte toplayan bu kremleri farklı renk tonları ve çeşitlerinde farklı markalarda bulma imkanına da sahibiz.Dolayısıyla BB kremlerinin en iyi yanlarından biri hekesin kendine uygun fiyat ve renk seçeneği bulabilmesi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder